Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do viđenja!

Za turskim gostima u Istanbul otišle i bugarske obožavateljice

Šeherezada
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/11
11.11.2010.
u 20:52

Slavni turski par kući je ponio šljivovicu i ručno šivanu kravatu za sinčića Alija

– Hvala vam na svemu! Bilo nam je zaista divno. Bergüzar i ja sigurno ćemo se vratiti u Hrvatsku – oprostio se jučer glumac Halit Ergenç sa svojim domaćinima i obožavateljicama malo prije 13 sati, prije no što se sa suprugom Bergüzar Korel u Zračnoj luci Zagreb ukrcao na avion za Istanbul. Popularni Šeherezada i Onur tako su se nakon petodnevnog boravka u Zagrebu vratili kući u Tursku. Bilo je kratko, ali dovoljno da zvijezde serije “1001 noć” steknu dovoljno impresija koje će ih nagnati da ponovno posjete našu zemlju, i to turistički. A odlazak slavnog glumačko-bračnog para nije izazvao ni približno onoliko pompe koliko njihov dolazak.

Domaći obožavatelji nisu došli ispratiti svoje idole u zračnoj luci, no zato smo zatekli već poznati nam dvojac iz Bugarske, Annu i Nadejdu, koje smo ondje sreli i kada je dolazila Bergüzar Korel. Lijepu glumicu, povjerile su nam, nisu uspjele vidjeti uživo iako su odsjele u istom hotelu, no od ostvarenja životne želje ne odustaju. Jučer su se ukrcale na isti let s kojim su u Istanbul poletjeli Halit i Bergüzar. – Nadamo se da ćemo ih upoznati u avionu – odlučne su prijateljice.

Jesu li svoje idole uspjele sresti negdje u zraku ne znamo, no znamo da se Onuru toliko svidjela domaća šljivovica koju je kušao na večeri u restoranu “Okrugljak” da ju je odlučio ponijeti sa sobom kući pa je u avionu kupio jednu bocu.

No, nije to jedini suvenir koji će šarmantnog glumca i njegovu dragu podsjećati na njihov prvi boravak u Hrvatskoj. Posljednje sate boravka u Zagrebu par je proveo šetajući centrom grada kako bi barem nakratko vidjeli njegove ljepote i ponijeli uspomene. Nakon doručka u Gradskoj kavani, gdje su jeli paški sir i fritule, razgledali su katedralu i posjetili Gornji grad te se upoznali s pričom o povijesti kravate. Za rastanak su dobili poklone s motivima glagoljice i hrvatskog pletera, a Bergüzar Korel osobito je ganula ručno šivana kravata za sina Alija.

Komentara 6

DH
dalibor.hren
20:57 11.11.2010.

Da barem ode i Pupovac s društvom.

Avatar Idler 3
Idler 3
21:02 11.11.2010.

20:57h dalibor.hren...i povede Stanimirevića sa sobom !!!

BA
Babaroga
23:19 11.11.2010.

Čine se ok ljudima, barem koliko se može indirektno vidjeti preko medija, ali ne mogu ih simpatizirati. Turske \"avanturice\" na ovim prostorima su pre - negativne da bi ih se ikad moglo gledati u pozitivnom svijetlu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije